Wednesday, March 23, 2005

which would u rather?

I love rainy days...the nice weather just makes it so nice to daydream...that said, i came up with a list 8 of stupid questions while daydreaming. Here goes:

1) Would you rather spend the last day on earth with the most handsome man/woman on earth or the funniest?
Ans: I would go for the funnyman. Even though i sincerely appreciate eye candy, i might as well die laughing. Besides, extremely good-lookers tend to have an attitude that you can die for. Literally.

2) Would you rather be born poor but very happy or be very rich but sad?
Ans: You can accuse me of just trying to be politically correct but i'd choose happy over sad, any day.

3) Would you rather be very cold or very hot?
Ans: I choose hot. You can look very fat if u wear too many clothes. Heehee!~

4) Would you rather be the giver or taker in a relationship?
Ans: Taker. It just requires less effort. Unfortunately, this usually does not apply to me in reality.

5) Would you rather be very good looking but rather lacking in the smarts cum wit department or vice versa?
Ans: I'd rather be good looking. Well, first off, i can make lots of money just looking dumb..which is more money than a smartypants can even smell in his life. Second, if i am so dumb, im probably oblivious to the evil comments that green-eyed monsters make anyway, so it wouldn't make much of a difference.

6) Would you rather have a great (and i mean really hot) body but an average look...or fantastic face but lousy body?
Ans: I would go for the good looks and skip the va va voom body. Afterall, clothes makes a man..so i can always hide my flaws. Besides, its easier (and cheaper) to go on a diet than plastic surgery.

7) Would you rather be bored out of your skull (as in really really really boooorreeed) or be so busy you cant do much else apart from breathe?
Ans: I choose busy. At least i will feel useful. And besides, being bored gives me a headache. I'm serious.

8) Would you rather eat a butterfly or a worm?
Ans: Worm, please. Now, people always have the misconception that butterflies are such pretty flying creatures. Helloooo? Wake up!!! It's just a bloody dried worm with wings, long feelers and even longer legs! *puke* So, if i had to choose, i'd rather eat just the worm rather than a worm with long feelers, legs and wings.

Okay...i think we've all had just abit enough of my insanity. Or at least i have..after having to seriously contemplate between eating a worm or butterfly (i still go by my initial choice of worm, in case u were wondering). So tata for now :)

XxX,

audrey at 18:52

0 lamb droppings